Tuesday, December 2, 2008

have fun

monday;
jumpa zact dkt bangi tp dah x smpat buat pape sbb its too late aready..
we went 4 shisha..ape flavour ntah..tny bro tu, dia jwb, special punyaaa...hahaha
yasmin nk jmpa tp time aku free dia bz n time dia bz aku free..pening!

tuesday;
met her, n it was her 1st date though..she brought me a cute bear..(cute tp besarla jugak smpai x muat beg dia).
kesian dia naik lrt bwk bear mcm bwk anak..hahaha..
mlm tu gerak subang sbb jibek dah bosan..

wednesday;
xda buat pape..
lpk area ss15, ftz..tngu dorg hbis exam..
mlm ni joko nk fetch utk shisha..maybe are bb..=D=D=D

tu je utk skrg,yg lain aku update a.s.a.p...

chalo bette(suka si sarah).ahahha\


wat a wonderful life

3 comments:

sheera said...

bawak ank?
wawawawawa
sian dia jepp

sarah said...

xleh bla kau!

hahaha,

tp kasihan kat bear besau tu

hehe!

andre said...

yeah...
jmpe lagi.